Regional sceneinstruktør

Vesterålen regionråd
Boks 243
8400 Sortland

05.09.201611:16 Vesterålen regionråd

Kommunene i Vesterålen samarbeider med Nordland fylkeskommune om sceneinstruktørordningen; som er knyttet til et fylkeskommunalt teaternettverk, SiN (Scenekunst i Nordland). Kultursamarbeidet i Vesterålen ivaretar vertskapsfunksjonen for ordningen på vegne av kommunene, samt Lødingen.

Nikoline Spjelkavik, Victoria Røising og Magnus Barlaug utgjør Lost and found productions. De er hyret inn som sceneinstruktør i Vesterålen. Det er hele kompaniet som har fått oppdraget med å gjøre de prosjektene som kommer i Vesterålen ut dette året. Det er Nordland fylkeskommune som finansierer sceneinstruktørstillinga. Det er opprettet ei prosjektstilling som varer frem til nyttår 2021.

Sceneinstruktøren har hovedansvar for regi/instruksjon m.m. ved oppsetninger i Vesterålen. Sceneinstruktøren arbeider etter halvårsplaner. Behov for hjelp og tjenester kan diskuteres pr telefon eller e-post. Send inn søknadsskjema (klikk her for å laste ned) innen:

15. juni for høsthalvåret og 1. desember for vårhalvåret til kulturkontoret i kommunen eller direkte til sceneinstruktøren. Etterspørselen er større enn tilbudet, så det lønner seg å holde fristene hvis du vil ha hjelp!

Kontaktinformasjon til sceneinstruktøren er:
Per Magnus Barlahaug
Mailadresse: lostandfoundprod@outlook.com
Tlfnr: 986 49 204

Hva kan sceneinstruktøren tilby?

  • Bistå lokal instruktør med teater- og revyoppsetninger (Teknisk regi)
  • Dramaturgi. Bistå med valg av manuskript eller materiale, samt bearbeidelse/omarbeidelse og utvikling (Konsulent)
  • Samarbeide om, eller gi instruksjon til kreativ bruk av scenografi, lys, lyd og spesial effekter.

Les om sceneinstruktørordningen i Nordland som Vesterålen har del i. Klikk her

Lost and found productions