Eggum & Sivertsen - VI TO er ikke Romeo og Julius

Med kjente og ukjente gullfunn i hverandres skattekister. Eggum & Sivertsen – VI TO (er ikke Romeo og Julius)Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep. Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger. Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Eggum & Sivertsen - VI TO er ikke Romeo og Julius Start tirsdag 23. apr 2019 20:00 Slutt 23. apr 2019 21:30 Kategori Konserter / TeaterArrangør Hurtigrutens Hus Kommune Hadsel Sted Hurtigrutens Hus Vesterålen kulturhus Les mer

tirsdag 23. apr 2019 20:00 Konserter / Teater
Besøk nettside
23.04.201920:00 Kari Ann Olsen Lind

Fakta

Dag 1 23. apr 2019 20:00 - 21:30Kategori Konserter / Teater Arrangør Hurtigrutens Hus Kommune Hadsel Sted Hurtigrutens Hus Vesterålen kulturhus Kontaktperson Heidi Elisabeth Karlsen Telefon 97950939 Epost heidi.karlsen@hadsel.kommune.no

Med kjente og ukjente gullfunn i hverandres skattekister, med varme og store doser humor byr de to på sine helt spesielle skråblikk på verden og på hverandre - med et årelangt vennskap i bunnen. Igjen skal disse to folkekjære, men veldig ulike artistene vise oss hvorfor sangene deres passer så godt sammen, og hvorfor både sangene og sangerne er elsket av en hel nasjon. De skal vise oss hvordan man, med bare to stemmer og to gitarer, kan fylle et konsertlokale med intens tilstedeværelse, trøkk, rungende latter og myke, magiske øyeblikk.

Duo-formatet er nakent og krevende, men Jan Eggum og Halvdan Sivertsen oppnår på denne måten nærhet både til sangene og til publikum. Eggum & Sivertsen stortrives i hverandres selskap, og nå skal det norske folk igjen få sjansen til å trives sammen med dem. Sånne er gode å ha. Hver gang vi møtes er det på´an igjen.

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00