FiN/Pickled Image: Yana og Yetien

Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel FiN/Pickled Image: Yana og Yetien Start søndag 24. feb 2019 17:00 Slutt 24. feb 2019 Kategori Konserter / TeaterArrangør Figurteateret i Nordland Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken Les mer

søndag 24. feb 2019 17:00 Konserter / Teater
24.02.201917:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 24. feb 2019 17:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Figurteateret i Nordland Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken

Forestill deg at du er langt, langt hjemmefra og helt alene. Du kommer frem til en avsidesliggende og snødekt landsby som er omkranset av tett skog og underlige lyder. Slik starter historien om Yana.

Hun kan ikke forstå et ord av hva noen sier og de andre barna plager henne med historier om mystiske fjellmonstre. Etter det begynner ting å bli veldig hårete …

Familieforestillingen Yana og Yetien fortelles uten språk, med nykomponert musikk, nydelige vinterlandskap og fantastiske dukker (anbefales ikke under 5 år). Dette er en mørk, morsom og gripende fortelling om et barns besluttsomhet og kamp for å bli forstått. Og om oppdagelsen av at venner kommer i alle mulige uforutsette størrelser og former.

Dette er Figurteatrets femte co-produksjon med engelske Pickled Image, som også sto bak blant andre publikumssuksessen Coulrophobia og den prisbelønte Hamsun-forestillingen Hunger.

PRESSEN OM YANA OG YETIEN:
"Nært om et vanskelig tema"
- Lofotposten

“A delightfully designed family show”
- The Stage

"Magical, beguiling, emotional and eye-wideningly beautiful"
- Bristol24/7

"Utterly magical story of friendship told through beautiful puppetry - with a healthy amount of fart jokes!" 
- Bristol Arts Monster 

Billetter kan kjøpes HER

Pris: Voksen 150,-/Barn 50,-/Student 125,-/Elev 50,-

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00