Trude Lind Oftedal: Chapters

Trude Lind Oftedal er født Trondheim, men har vokst opp på Helgeland. I voksen alder har hun bodd diverse steder i Norge og ellers i Europa, og siden 2003 har hun vært bosatt på Andenes.Trude er tidligere elev ved Andøy kunstskole og dekormalerskolen, og har jobbet med både dekormaling og tegnekunst i flere år. De siste fem årene har det kun vært fokus på tegningen. Første store separatutstilling hadde hun under festivalen Smeltedigelen i Mo i Rana hvor hun var festivalkunstner i 2015 og gjorde stor suksess. De siste tre årene har det vært flere store separat- og felles kunstutstillinger rundt i Nordland og Troms. I sommer startet hun sitt eget galleri på Andenes: GALLERIET TLO.Til utstillingen på Kulturfabrikken tar hun med seg et knippe av de siste fem års arbeid som spenner fra karikaturer til tegninger med budskap.Utstillingen åpner torsdag 23. august med en konserforestilling med Synne Meland. Mer info om åpningen og konsertforestillingen her: Åpning: “Chapters” – Synne Meland (konsertforestilling) og Trude Lind Oftedal (utstilling)Utstillingen blir hengende til 29. august og det er gratis inngang alle dager utenom konsertforestillingen åpningsdagen.Arrangør: Trude Lind Oftedal Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Trude Lind Oftedal: Chapters Start torsdag 23. aug 2018 Slutt 29. aug 2018 Kategori UtstillingArrangør Trude Lind Oftedal Kommune Sortland Sted Galleri Ariblå, Kulturfabrikken Les mer

torsdag 23. aug 2018 Utstilling
23.08.201800:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 23. aug 2018 - 29. aug 2018 Kategori Utstilling Arrangør Trude Lind Oftedal Kommune Sortland Sted Galleri Ariblå, Kulturfabrikken

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00