Bjarne BRØNDBO - Det e Det. Det. E.

Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Bjarne BRØNDBO - Det e Det. Det. E. Start onsdag 12. mai 2021 19:00 Slutt 12. mai 2021 Kategori Konserter / TeaterArrangør Conserto Kommune Sortland Sted Møysalen - Kulturfabrikken Les mer

onsdag 12. mai 2021 19:00 Konserter / Teater
12.05.202119:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 12. mai 2021 19:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Conserto Kommune Sortland Sted Møysalen - Kulturfabrikken

Bjarne Brøndbo er en person med et stort repertoar, både som artist, TV-personlighet og som menneske, og i denne flotte forestillingen får han tatt ut hele sitt fulle repertoar! Et musikalsk show fylt med hits og verbale krumspring. Bjarne deler fortellinger fra eget liv, barndom, ungdomstid, papparollen og selvfølgelig D.D.E.! Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan på kaia, E6, Rai Rai, Rompa mi, Det fine vi hadd sammen og mange andre kjære hits! Den unike fortelleren og artisten Bjarne Brøndbo i en skjønn forening som utvilsomt blir en helt spesiell kveld, men en av våre mest profilerte og folkekjære artister kan ikke bli feil. Obs: Salkartet har koronamodul som gjør at man kun kan kjøpe maks to billetter samlet. Om du ønsker å kjøpe flere billetter, deler du opp i flere kjøp. På denne måten unngår du at setene dine blir plassert på bakerste rad. Regjeringen sier i sine smitteverntiltak at «arrangementer som samler personer fra flere kommuner, bør utsettes eller avlyses». Vanligvis er publikum fra alle kommuner hjertelig velkomne hos Kulturfabrikken, men nå må vi dessverre be om at de som bor utenfor Sortland unngår å delta på arrangementer på Kulturfabrikken fram til at dette tiltaket oppheves. Varighet: 1 time Arrangør: Conserto Foto: Malte Danielsson

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00