TOPCOAT Jubileumskonsert

Topcoat – fra myk pop til metal. I februar 2020 markerte Topcoat sitt 35 års jubileum, og arrangerte jubileumskonsert til fullsatt sal i Harstad. Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel TOPCOAT Jubileumskonsert Start fredag 7. mai 2021 19:00 Slutt 7. mai 2021 Kategori Konserter / TeaterArrangør Topcoat Kommune Sortland Sted Møysalen - Kulturfabrikken Les mer

fredag 7. mai 2021 19:00 Konserter / Teater
07.05.202119:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 7. mai 2021 19:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Topcoat Kommune Sortland Sted Møysalen - Kulturfabrikken

Topcoat – fra myk pop til metal I februar 2020 markerte Topcoat sitt 35 års jubileum, og arrangerte jubileumskonsert til fullsatt sal i Harstad. Planen var å ta dette showet på veien i 2020, men korona satte en effektiv stopper for det. Men nå skjer det endelig, 6 kulturhus i Nord-Norge får besøk i april og mai. Et kraftig utvidet band, med blåsere, percussion, korister og ekstra gitarist og keyboardist, samt gjestesolist. Dette blir funky, sart, rått og tøft. Settlista er spekket med mange av bandets egne låter, pluss noen håndplukkede coverlåter som bandet føler de har satt sin signatur på. Få billetter legges ut, så her er det bare å være rask å bestille! Varighet: 1,5 timer Arrangør: Topcoat Regjeringen sier i sine smitteverntiltak at «arrangementer som samler personer fra flere kommuner, bør utsettes eller avlyses». Vanligvis er publikum fra alle kommuner hjertelig velkomne hos Kulturfabrikken, men nå må vi dessverre be om at de som bor utenfor Sortland unngår å delta på arrangementer på Kulturfabrikken fram til at dette tiltaket oppheves.

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00