Historien om Babar - barneforestilling

Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Historien om Babar - barneforestilling Start lørdag 8. mai 2021 12:00 Slutt 8. mai 2021 Kategori Konserter / TeaterArrangør Musikk i Nordland (MiN) og Nordland Teater Kommune Sortland Sted Møysalen - Kulturfabrikken Les mer

lørdag 8. mai 2021 12:00 Konserter / Teater
08.05.202112:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 8. mai 2021 12:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Musikk i Nordland (MiN) og Nordland Teater Kommune Sortland Sted Møysalen - Kulturfabrikken

Mange kjenner til Babar, den lille elefanten som bor i den store skogen. Bli med på historien om Babar og vennenes hans, levende formidlet av skuespilleren Andreas Kolstad.

Musikk i Nordland inviterer til en forestilling med høytlesning for store og små, til og med for de som var små for lenge siden! Historien handler om Babar, den lille elefanten som forlater jungelen og kommer til en stor by. Han vender etter hvert tilbake til vennene Arthur og Cèleste og forteller om det rare han opplevde i byen.   

Andreas Kolstad har sammenlagt mer enn 45 års erfaring som skuespiller, fra både Det Norske Teatret og Nordland Teater. Han verdsetter det levende med skuespillerfaget og det å få lov til å berøre publikum, bety noe for noen gjennom sin formidling. Og han gleder seg til å fortelle historien om Babar for barna.

Med på laget er også Musikk i Nordlands pianist, Dimitris Kostopoulos. Dimitris har mastergrad fra både Barratt Dues Musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole og har vært ansatt i Musikk i Nordland siden 2011.

Forfatteren Jean de Brunhoff har også laget illustrasjonene i boken. Boken kom ut på norsk første gang i 1947 og er oversatt til flere språk. Musikken er basert på den samme historien og er komponert av Francis Poulenc.

 

Jean de Brunhoff, tekst/illustrasjoner

Musikk, Francis Poulenc

Andreas Kolstad, forteller

Dimitris Kostopoulos, klaver

Varighet: 35 minutter

Arrangør: Kulturfabrikken Sortland

Foto: Musikk i Nordland og Nordland Teater

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00