Frida Ånnevik + Cellolyd

Det finnes stemmer som ikke gir deg noe valg. Stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme. Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Frida Ånnevik + Cellolyd Start fredag 18. sept 2020 19:00 Slutt 18. sept 2020 Kategori Konserter / TeaterArrangør Sortland jazzfestival og Sortland jazz- og viseklubb Kommune Sortland Sted Møysalen - Kulturfabrikken Les mer

fredag 18. sept 2020 19:00 Konserter / Teater
18.09.202019:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 18. sept 2020 19:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Sortland jazzfestival og Sortland jazz- og viseklubb Kommune Sortland Sted Møysalen - Kulturfabrikken

Sortland jazzfestival 2020 er dessverre avlyst, men i samarbeid med Sortland jazz- og viseklubb gjennomfører vi to konserter, og Frida Ånnevik og Cellolyd åpner Sortland jazzweekend fredag 18. september!

I Januar 2020 var Frida med i «Hver gang vi møtes» som ble sendt i beste sendetid på TV2 åtte lørdager på rad. Der fremførte og hedret Frida Ånnevik musikalske kolleger som Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Chris Holsten og Tuva Syvertsen m.flere.

I 2020 feirer Frida sine første 10 år som artist. Frida har markert seg om en av landets sterkeste komponister og tekstforfattere, og har blant annet sanket inn tre spellemannpriser, samt den prestisjetunge Prøysenprisen. Høsten 2019 fikk hun stor oppmerksomhet med sitt album med tekster oversatt til norsk, og radiohits med sine tolkninger av blant annet Janis Ian («Søtten år»), Astrid S («Tenkt meg om») og Alicia Keys («Henger sammen»). Albumet fikk toppkarakterer fra en unison anmelderstand: «Frida Ånnevik synger coverlåter, og oppnår målet med sånt: Å få det il å høres ut som et helt eget, personlig album,» skrev Dagsavisen.

Cellolyd i Lofoten er Norges første og eneste cellofestival startet i 2012 av Lisa Holstad. Festivalen programmerer cellomusikk innen en rekke sjanger, og en av festivalens faste konsepter er å invitere popartister til å gjøre en konsert med egen musikk arrangert for seks cellister. Frida Ånnevik gjestet festivalen i 2018 og hun likte klangen av seks celli såpass godt at hun har tatt med seg Cellolyd på flere konserter siden.

Nå gjester de endelig Sortland sammen!

Arrangør: Sortland jazzfestival og Sortland jazz- og viseklubb

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Arrangør: Sortland jazzfestival og Sortland jazz- og viseklubb

Billettkjøp: det er inntil videre kun 200 billetter som legges ut for salg og vi vil anbefale folk å kjøpe sammen i størst mulig gruppe innenfor de kohortene man tilhører

Billetter til original dato: Om du har kjøpt billett blir den opprinnelige datoen onsdag 16. september blir denne automatisk overført til ny dato. Dersom ny dato ikke passer må du ta kontakt innen 1. august. Send en mail til produsent Sigrun Tara Øverland på tara@kulturfabrikkensortland.no og oppgi navn på arrangement, dato, sted og antall billetter, mailadressen som ble brukt ved kjøp, samt de fire siste siffer i kortnummeret.

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00