Tito Magic og Miss Aurora

Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Tito Magic og Miss Aurora Start søndag 5. juli 2020 16:00 Slutt 5. juli 2020 Kategori Konserter / TeaterArrangør SUMA Kommune Øksnes Sted Alsvåg grendehus Les mer

søndag 5. juli 2020 16:00 Konserter / Teater
05.07.202016:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 5. juli 2020 16:00Kategori Konserter / Teater Arrangør SUMA Kommune Øksnes Sted Alsvåg grendehus

Tito har rukket å bli nordvestlandets mest populære magiker. Han trekker fulle hus der han opptrer med det han kaller humormagi, og i februar 2015 ble han utnevnt til Norges første Doctor of Magic i International Magician Society. Nå kan du oppleve ham i Vesterålen!

SUMA - Støtteforeningen for ungdom med utfordringer i Andøy - ønsker velkommen til en magisk opplevelse som passer hele familien og alle alder.
Alle som ønsker det kan kjøpe bilett, du trenger ikke være medlem av SUMA. 

Andøy, Dverberg samfunnshus, 4. juli. 
Øksnes, Alsvåg grendehus, 5. juli. 
Sortland, Kulturfabrikken Sortland, 6. juli. 

På tre steder i Vesterålen skal magiker Tito opptre med sin datter Miss Aurora. Sammen er de mest kjent for sin opptreden i Norske Talenter på TV2 i 2018.

Visste du forresten at Tito også dukket opp på Norske Talenter i 2019? Det var lenge hemmelig, men han var altså med. Som den Maskerte Magiker. Der fikk han virkelig dommerne til å klø seg i hodet av undring. Enda en gang kom Tito Magic seg videre til semifinalen, kamuflert som Den Maskerte Magiker som ikke sa et eneste ord. 

Arrangør: SUMA - Støtteforeningen for ungdom med utfordringer i Andøy

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00