Tito Magic og Miss Aurora

Magisk trylleshow! Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Tito Magic og Miss Aurora Start mandag 6. juli 2020 18:00 Slutt 6. juli 2020 Kategori Konserter / TeaterArrangør SUMA Kommune Sortland Sted Lanterna - Kulturfabrikken Les mer

mandag 6. juli 2020 18:00 Konserter / Teater
06.07.202018:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 6. juli 2020 18:00Kategori Konserter / Teater Arrangør SUMA Kommune Sortland Sted Lanterna - Kulturfabrikken

Tito har rukket å bli nordvestlandets mest populære magiker. Han trekker fulle hus der han opptrer med det han kaller humormagi, og i februar 2015 ble han utnevnt til Norges første Doctor of Magic i International Magician Society. Nå kan du oppleve ham i Vesterålen!

SUMA - Støtteforeningen for ungdom med utfordringer i Andøy - ønsker velkommen til en magisk opplevelse som passer hele familien og alle alder. Alle som ønsker det kan kjøpe billett, du må ikke være medlem av foreningen.  

Andøy, Dverberg samfunnshus, 4. juli. 
Øksnes, Alsvåg grendehus, 5. juli. 
Sortland, Kulturfabrikken Sortland, 6. juli. 

På tre steder i Vesterålen skal magiker Tito opptre med sin datter Miss Aurora. Sammen er de mest kjent for sin opptreden i Norske Talenter på TV2 i 2018.

Visste du forresten at Tito også dukket opp på Norske Talenter i 2019? Det var lenge hemmelig, men han var altså med. Som den Maskerte Magiker. Der fikk han virkelig dommerne til å klø seg i hodet av undring. Enda en gang kom Tito Magic seg videre til semifinalen, kamuflert som Den Maskerte Magiker som ikke sa et eneste ord. 

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: SUMA - Støtteforeningen for ungdom med utfordringer i Andøy

Billetter: I tillegg til voksen- og barnebilletter selges det familiebilletter for inntil to voksne og to barn. Om det er flere barn finnes det en billett for "Familie ekstra barn". "Familie ekstra barn" kan kun kjøpes i kombinasjon med familiebillett. Billetter må fremvises ved inngang.

Korona: Billettsystemet overholder avstand i salskartet med tanke på smittevernhensyn. Navn og telefonnummer registreres i forbindelse med billettkjøp med tanke på eventuell smittesporing. "Gjestelista" oppbevares i fire uker og makuleres deretter. Kulturfabrikken følger ellers smittevernreglene med økt renhold, økt avstand og tilgjengelig håndsprit.

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00