A Covid Conversation

Utstillingen «A Covid Conversation» i Galleri Ariblå er en fotografisk samtale mellom Kristina R. Johnsen fra Bø i Vesterålen, og amerikanske Sunny Strader fra Los Angeles. I 30 dager sendte de to fotografene et bilde til hverandre hver dag, og utstillingen dokumenterer utviklingen sett fra to svært ulike, men likevel like virkeligheter denne våren. Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel A Covid Conversation Start lørdag 6. juni 2020 Slutt 28. nov 2020 Kategori UtstillingArrangør Sortland Museum Kommune Sortland Sted Sortland Museum - Galleri Ariblå Les mer

lørdag 6. juni 2020 Utstilling
06.06.202000:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 6. juni 2020 - 28. nov 2020 Kategori Utstilling Arrangør Sortland Museum Kommune Sortland Sted Sortland Museum - Galleri Ariblå

Sortland Museum har vært korona-nedstengt siden 12. mars. Når museet nå åpner utstillingene igjen er det iverksatt tiltak som sikrer at det er trygt å besøke museet. Den pågående pandemien har tvunget oss til å tenke helt nytt når det gjelder utstillinger og formidling. Museene har et ansvar ikke bare for å formidle historiske hendelser, men også til å dokumentere samtida - for framtida. Sortland Museum er svært stolte over at vi nå kan presentere denne utstillingen og vi håper at mange benytter anledningen til å se den nå i sommer.

«A Covid Conversation» er en vandreutstilling produsert av Sortland Museum. Utstillingen vil vises på Sortland i sommer og høst. I tillegg vise Sortland Museum utstillingen «Seabed».

 Praktisk info

Varighet: Tir-lør kl. 11-15

Arrangør: Sortland Museum

Inngang til begge utstillinger: kr 50,- for voksne / Gratis for barn og unge under 16 år. Barn og unge må være i følge med en voksen. Billett kjøpes i museumsbutikken.

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00