Kortfilmvisning med Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen

Samtale og filmvisning.Kulturfabrikken og Vesterålen filmklubb inviterer til visning av kortfilmene "Vektløs" og "Frysninger" av Marius Myrmel. Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen fra Lødingen medvirker som skuespiller i begge filmene. Anthonsen presenterer filmene og det blir også en liten runde med spørsmål etter visningen. Alexia Nys fra filmklubben leder samtalen. Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Kortfilmvisning med Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen Start søndag 16. feb 2020 16:30 Slutt 16. feb 2020 Kategori Konserter / TeaterArrangør Vesterålen Filmklubb og Kulturfabrikken Kommune Sortland Sted Lanterna, Kulturfabrikken Les mer

søndag 16. feb 2020 16:30 Konserter / Teater
16.02.202016:30 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 16. feb 2020 16:30Kategori Konserter / Teater Arrangør Vesterålen Filmklubb og Kulturfabrikken Kommune Sortland Sted Lanterna, Kulturfabrikken

"Vektløs" (2017) ble tatt ut til kortfilmprogrammet ved Bergen Internasjonale Filmfestival. "Frysninger" (2016) vant Amanda for beste kortfilm og Tromsøpalmen på Tromsø Internasjonale Filmfestival. Begge filmene har fått gode kritikker og har vært vist på filmfestivaler i inn- og utland. 

“Marius Myrmel griper tak i tunge historier og forteller dem med tyngden de fortjener, uten enkle løsninger og spekulative grep. Også det umenneskelige forblir menneskelig i Frysninger. Nettopp derfor er han en filmskaper vi trenger, og forhåpentligvis er det bare et tidsspørsmål før denne fortellerstemmen når et større publikum.” skriver Lars Ole Kristiansen for montage.no i en anmeldelse av et knippe av Myrmels arbeider.

Les mer om Marius Myrmel her: Prisvinnende filmskaper med alvorlige tema

Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen kommer fra Vestbygd i Lødingen. Hun arbeider som skuespiller og er for tiden aktuell med tv-seriene "Twin" og "22.juli" som begge er helt eller delvis innspilt i Lofoten.

Arrangementet er gratis.

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00