Konsert med Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland

Det er to institusjoner innen norsk musikkliv som slår seg sammen når Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland legger ut på en omfattende turné. Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Konsert med Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland Start onsdag 4. mars 2020 19:00 Slutt 4. mars 2020 Kategori Konserter / TeaterArrangør Kulturfabrikken Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken Les mer

onsdag 4. mars 2020 19:00 Konserter / Teater
04.03.202019:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 4. mars 2020 19:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Kulturfabrikken Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken

Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld!

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00