Vestannaviser med Åtgaum

Vestannaviser er en konsert av sanger og melodier fra andre siden av Nordsjøen, fra de britiske øyer og vestafor disse. Det er ei blanding av kjente og kjære låter fra visebølgens tid, og spreke keltiske folketoner. Fra «Streets of London» til «Step’n up Mary». Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Vestannaviser med Åtgaum Start lørdag 22. feb 2020 14:00 Slutt 22. feb 2020 Kategori Konserter / TeaterArrangør Åtgaum Kommune Sortland Sted Kulturkaféen, Kulturfabrikken Les mer

lørdag 22. feb 2020 14:00 Konserter / Teater
22.02.202014:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 22. feb 2020 14:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Åtgaum Kommune Sortland Sted Kulturkaféen, Kulturfabrikken

Konserten er et resultat av et vennskap og samarbeid mellom Åtgaum sitt vesterålske mannskap og den musikalske krutt-tønna Becki Rose Nation fra Brighton i England. Hun er full av sang og musikk, og spiller både til hjerte og dansefot på fele og trekkspill. 

Det er instrumenter som skaper gode følelser, ikke minst sammen med gitar, banjo, bass, perkusjon, og fleirstemt sang. 

Vi kan vel si at hovedtittelen på konserten kom rekende på ei fjøl med Golfstrømmen – vestana, og at undertittelen fulgte naturlig med: The Becki Session.

Åtgaum består av Becki Rose Nation (fele, trekkspill, sang), Geir Remen (banjo, gitar, sang), Jens Sundbø (gitar, sang), Royer Larsen (bass, sang) og Tor Håkon Gabriel Håvardsen (perkusjon).

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00