ØYSTEIN SUNDE - Solo

Øystein Sundes solokarrière begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966. "Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av tenårene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp", sier Sunde om denne tiden. Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel ØYSTEIN SUNDE - Solo Start onsdag 2. okt 2019 19:00 Slutt 2. okt 2019 Kategori Konserter / TeaterArrangør Spinner Records Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken Les mer

onsdag 2. okt 2019 19:00 Konserter / Teater
02.10.201919:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 2. okt 2019 19:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Spinner Records Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken

Denne gangen er det litt "Rykk tilbake til START" med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio. Men selvfølgelig også nytt materiell: Noe ferdig, noe halvferdig og noe har bare en liten setning å begynne med. Med seg har han selvfølgelig sitt helt spesielle ti-fingers gitar-"komp" og seks-sju gitarer å snakke med og fortelle om.Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrièren. I dag kan Sunde se tilbake på en 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz - Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers - for å nevne noen.

Velkommen til en annerledes konsert med Øystein Sunde!

Billetter: www.kulturfabrikkensortland.no

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00