SJF: Blodklubb med Tuva Syvertsen

Billetter: www.kulturfabrikkensortland.no Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel SJF: Blodklubb med Tuva Syvertsen Start lørdag 21. sept 2019 23:00 Slutt 21. sept 2019 Kategori Konserter / TeaterArrangør Sortland jazzfestival Kommune Sortland Sted Kulturkaféen, Kulturfabrikken Les mer

lørdag 21. sept 2019 23:00 Konserter / Teater
21.09.201923:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 21. sept 2019 23:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Sortland jazzfestival Kommune Sortland Sted Kulturkaféen, Kulturfabrikken

Vi avslutter lørdagen med Norges, trolig Nordens, ja kanskje til og med verdens første reinspikka folkemusikknattklubb! Tuvas blodklubb er er konsept som kjøres månedlig på Riksscenen i Oslo og som vi er så heldige å for første gang ta ut på veien.

Tuva Syvertsen, kjent som frontfigur i bandet Valkyrien Allstars og tidligere deltaker i Stjernekamp, er vertinne for moroa, og moro skal det bli. Det blir både platesnurring og live musikk med inviterte gjester. I løpet av kvelden får vi høre lokale spillemenn og -kvinner alene og i samspill med Tuva selv og muligens noen andre festivalgjester.

Det blir svett, det blir heftig, du blir tørst og det blir skikkelig sent; for Tuva skal ikke noe i morgen - og det skal ikke du heller!

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00