SJF: Ingrid Olava og Cellolyd

Mer info: www.kulturfabrikkensortland.no Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel SJF: Ingrid Olava og Cellolyd Start onsdag 18. sept 2019 20:00 Slutt 18. sept 2019 Kategori Konserter / TeaterArrangør Sortland jazzfestival Kommune Sortland Sted Sortland kirke Les mer

onsdag 18. sept 2019 20:00 Konserter / Teater
18.09.201920:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 18. sept 2019 20:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Sortland jazzfestival Kommune Sortland Sted Sortland kirke

Ingrid Olava og Cellolyd står for årets kirkekonsert på Sortland jazzfestival.

Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som
har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år. I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale. 

Cellolyd i Lofoten er Norges første og eneste cellofestival startet i 2012 av Lisa Holstad. Festivalen programmerer cellomusikk innen en rekke sjanger, og en av festivalens faste konsepter er å invitere popartister til å gjøre en konsert med egen musikk arrangert for seks cellister. Ingrid Olava gjestet festivalen i 2016 og hun likte klangen av seks celli såpass godt at hun senere har tatt med Cellolyd både i studio og på flere konserter og festivaler. Nå gjester de endelig Sortland Jazzfestival.

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00