Vesterålen Storband med unge solister

Velkommen til konsert med 6-7 unge solister som skal opptre sammen med Vesterålen Storband! To av instrumentalsolistene sitter for tiden fast i bandet, mens de øvrige er sangere fra «linja» ved Sortland videregående skole.Storbandet har i alle år gitt tilbud til unge musikere i regionen. Noen har spilt fast i bandet, mens andre har hatt sine første solistoppgaver i front av bandet. Mange av de som seinere har valgt musikk som levebrød har fått opplæring og utviklet talentet sitt nettopp gjennom Vesterålen Storband.     Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Vesterålen Storband med unge solister Start søndag 31. mars 2019 19:00 Slutt 31. mars 2019 Kategori Konserter / TeaterArrangør Vesterålen Storband Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken Les mer

søndag 31. mars 2019 19:00 Konserter / Teater
31.03.201919:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 31. mars 2019 19:00Kategori Konserter / Teater Arrangør Vesterålen Storband Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken

Storbandet har ved en rekke anledninger samarbeidet med musikklinja på Sortland videregående skole, og høsten 2018 også med Sortland juniorkorps. Vi setter stor pris på de unge musikerne som kommer og går i bandet, og noen kommer tilbake til bandet på et seinere tidspunkt i livet. Slik er samarbeidet med de unge lokale musikerne et viktig rekrutteringstiltak for storbandet.

Vi ønsker alle velkommen til en energisk og trivelig konsert med storbandet og de unge solistene!

Billetter kjøpes HER

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00