Frank Arne Olsen vs Bjørn Sundquist: På livet laus

Bjørn Sundquist er kåret til Norges beste skuespiller gjennom tidene. Både på film og scene. Frank Arne Olsen er selvlært og blant de beste komikerne i landet. Har turnert i 20 år som revyartist for fulle hus. Hva har de to til felles?Alt og ingenting! Det er det forestillingen skal handle om. En uhøytidelig kamp mellom en seriøs skolert skuespiller og en komiker. Kan Bjørn lære noe av Frank? Og motsatt? Kan Frank være seriøs og kan Bjørn være komiker? Mellom de verbale kampene blir det musikk og innslag som bare kombinasjonen Bjørn og Frank kan finne på. Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Frank Arne Olsen vs Bjørn Sundquist: På livet laus Start lørdag 16. mars 2019 20:00 Slutt 16. mars 2019 21:30 Kategori Konserter / TeaterArrangør Kulturhuset i Tromsø Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken Les mer

lørdag 16. mars 2019 20:00 Konserter / Teater
16.03.201920:00 Mona Dahl

Fakta

Dag 1 16. mars 2019 20:00 - 21:30Kategori Konserter / Teater Arrangør Kulturhuset i Tromsø Kommune Sortland Sted Møysalen, Kulturfabrikken

Et annet fellestrekk er at begge er passe rufsete i kantene og kommer fra Finnmark. Begge har vært med på litt av hvert og kan fortelle de merkeligste historier fra livet. Det som førte de to sammen var faktisk humoren.

Galskap og historier, hva er sant og hva er fiktivt? Det får vi kanskje aldri vite.

Dette er et par som i utgangspunktet er helt ulike, men passer sammen 100 %. Er det mulig? De klarer bare å fortelle halve historier før begge bryter ut i latter. Dette blir et show der humor og galskap har hovedfokus – men alvoret ligger og lurer….

Billetter kjøpes HER

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00