Air Vesteraalen: Elvelangs 2021

I forlengelse av vårt nye Artist in Residency-prosjekt Air Vesteraalen arrangeres Elvelangs på Melbu fredag 17. september kl 20.00. Vi søker nå etter frivillige, lag og foreninger til å sette sammen men magisk audiovisuell opplevelse langs bekken og stien.

Den 1,5 km lange løypa rundt Melbu Hovedgård er lyssatt med fakler og andre lysinstallasjoner denne kvelden. Langs stien vil publikum også få opplevelser fra flere av Vesterålens fantastiske kultur- og idrettsliv. Sammen med Nordland Akademi for kunst og vitenskap vil internasjonale kunstere på Artist-in-residence opphold gjennom Air Veateraalen vise frem sitt arbeid på vår kultursti. Evt. samarbeid med internasjonale aktører vil variere fra år til år utfra budsjett. 

MELD DEG PÅ 

Du kan bidra inn i Elvelangs enten som frivillig hjelper eller som kulturelt innslag og som en del av løypa. Meld deg på via vårt påmeldingskjema i linken over. 

Vandringen starter ved Andedammen ved Melbu kirke, og ender i Kos & Amfi. Løypa kan gås flere ganger, og du kan velge når i åpningstiden du går. Ikke gå motstrøms tilbake, men benytt Brekkaveien hele veien ned, videre via Maren Fredriksens Allè til Andedammen.​

Ta med matpakke

Vi oppfordrer publikum til å bruke litt ekstra tid i Kos & Amfi, og gjerne bringe med seg kveldmaten. Det er også lagt til rette for å sette seg ned andre plasser langs løypa. Husk varme klær. 

Villaveien/Engveien ved Brekka og Frydenlundsgate ved Fredriksen Allé vil være steng før og under arrangementet. Innbyggere i Melbu oppfordres til å gå til arrangementet på grunn av begrenset parkeringsplasser.

Arrangementet er gratis. 
Elvelangs og bekk-i-mellom er en del av Kultur- og Naturuka i Vesterålen, og er finansiert av Nordland fylkeskommune, Friluftsrådenes Landsforbund, Nordland Akademi, Museum Nord, Kultursamarbeidet i Vesterålen

Arrangør av Elvelangs og bekk-i-mellom er: Kultursamarbeidet i Vesterålen, Air Vesteraalen, Museum Nord, Nordland Akademi for kunst og vitenskap, samt frivillige enkeltpersoner og frivillige organisasjoner i Vesterålen. 

Se film fra Elvelangs og bekk-i-mellom 2017 - produsert av Herman Henriksen

Se film fra Elvelangs og bekk-i-mellom 2016 - produsert av Kolbjørn H. Larssen

Besøk Kultur- og Naturukas Facebookside

Elvelangs og bekk-i-mellom 2017