Elvelangs og bekk-i-mellom

Elvelangs og bekk-i-mellom har vært arrangert på Melbu en fredag i september. Neste arrangement er satt til 2021 og vil bli i forlengelse av vårt nye Artist in Residency-prosjekt. Mer info kommer.

01.08.201710:07 kultur

Den 1,5 km lange løypa rundt Melbu Hovedgård er lyssatt med fakler og andre lysinstallasjoner denne kvelden. Langs stien vil publikum også få opplevelser fra flere av Vesterålens fantastiske kultur- og idrettsliv. I 2017 hadde vi et internasjonalt landsskapsteater med, og i 2018 samarbeidet vi med Nordland Akademi for kunst og vitenskap som hadde internasjonale kunstere på Artist-in-residence opphold, og som presentere noe fra sitt arbeid på vår kultursti. Evt. samarbeid med internasjonale aktører vil variere fra år til år utfra budsjett. 

Vandringen starter ved Andedammen ved Melbu kirke, og ender i Kos & Amfi. Løypa kan gås flere ganger, og du kan velge når i åpningstiden du går. Ikke gå motstrøms tilbake, men benytt Brekkaveien hele veien ned, videre via Maren Fredriksens Allè til Andedammen.​

Vi oppfordrer publikum til å bruke litt ekstra tid i Kos & Amfi, og gjerne bringe med seg kveldmaten. Det er også lagt til rette for å sette seg ned andre plasser langs løypa. Husk varme klær. 

Villaveien/Engveien ved Brekka og Frydenlundsgate ved Fredriksen Allé vil være steng før og under arrangementet. Innbyggere i Melbu oppfordres til å gå til arrangementet på grunn av begrenset parkeringsplasser.

Arrangementet er gratis. 
Elvelangs og bekk-i-mellom er en del av Kultur- og Naturuka i Vesterålen, og er finansiert av Nordland fylkeskommune, Friluftsrådenes Landsforbund, Nordland Akademi, Museum Nord, Kultursamarbeidet i Vesterålen.

Arrangør av Elvelangs og bekk-i-mellom er: Kultursamarbeidet i Vesterålen, Vesterålen friluftsråd, Museum Nord, Nordland Akademi for kunst og vitenskap, samt frivillige enkeltpersoner og frivillige organisasjoner i Vesterålen. 

Se film fra Elvelangs og bekk-i-mellom 2017 - produsert av Herman Henriksen

Se film fra Elvelangs og bekk-i-mellom 2016 - produsert av Kolbjørn H. Larssen

Besøk Kultur- og Naturukas Facebookside

Elvelangs og bekk-i-mellom 2017