Dialogseminar - Ung kulturstrøm

Vi samler unge i Vesterålen som liker å jobbe med kultur. Er du mellom 14-35 år håper vi vi at du kommer til Kulturfabrikken 17. august.

Ung kulturstrøm
Event Facebook
02.08.201708:34 kultur

Vi samler engasjerte unge som er aktive i kulturlivet i Vesterålen. Vi vil gjerne at du forteller oss hva som er bra, og hva det er du savner av muligheter innenfor kulturlivet. For deg som er flyttet for å studere eller jobbe utenfor Vesterålen, vil vi gjerne vite hvordan vi kan holde kontakt med deg. 

Dette seminaret er for deg mellom 14-35 år som synes det er gøy å jobbe bak, på eller foran en scene, eller som jobber med kultur på andre måter. Er du bare nysgjerrig og liker å være der hvor det skjer, så vil vi også ha deg med.

"Vi" er alle kulturkontorene i Vesterålen jobber sammen i det som heter Kultursamarbeidet. Dette er med andre ord et opplegg for ungdom i alle kommunene i Vesterålen. Voksne som jobber med ungdom som frivillig eller i offentlig sektor, er også velkommen. Seminaret er i samarbeid med Ungdomsfabrikken.

Vi har lyst til å synliggjøre unge som en ressurs i Vesterålen og få til enda mer ung kulturproduksjon. Vi har også lyst til å holde kontakt med deg som er reist bort for å studere eller jobbe med kultur, og håper at du av og til kan komme hjem for å bidra i kulturlivet i Vesterålen.

Når?
Torsdag 17.august klokken 18:00-21:00 i Blåboksen, Kulturfabrikken

Dialogseminaret innledes med en samtale som ledes av Hilde Hansen, kultursjef i Øksnes kommune. Hilde er medlem i Nordnorsk Fortellerforum, og initiativtaker og arrangør av Fortellerfestivalen som arrangeres annethvert år i Nyksund. Hun har mange års erfaring med å jobbe fram kreative kulturprosjekter, bl.a. de regionale kulturprosjektene Tilbakestrøm og Laterna Magica.

Hilde Hansen skal samtale med våre gjester som skal dele sine perspektiver på Vesterålen som en region for ung kulturproduksjon. De som skal dele sine perspektiver er Ann-Iren Hansen – musiker og tilbakestrømmer fra Øksnes, Sigrun Tara Øverland – musiker og produsent fra Sortland, Edvard Michailoff Pettersen – manager og tilbakestrømmer fra Øksnes, Kristin Krey – leder for Rock Mot Rus i Andøy og Elias Wingan Larsen – aktiv og engasjert ungdom fra Hadsel.

Spørsmål?

Ta kontakt med Vibeke Suhr, daglig leder i Kultursamarbeidet: 902 58 606

 

Ungdomsfabrikken
UKM Vesterålen 2017 - en av flere viktige arenaer for ung kulturproduksjon
Kultursjef i Øksnes, Hilde Hansen skal lede samtalen