Kræsjkurs i film for nybegynnere!

Filmvesthuset Tvibit ved kursholder Stian Andreassen kommer til Sortland for å holde filmkurs på Kulturfabrikken Sortland. Kurset er for ungdommer i alderen 13-17 år, den 5. og 6. oktober (helgekurs) kl 10:00-16:00. Kurset er gratis og inkluderer også gratis lunsj . Vi kan ta imot 12 påmeldte til kurset. Vær rask å melde deg på kurs!

23.09.201909:21 kultur

Påmelding gjøres til  Kultursamarbeidet i Vesterålen på mailadresse: kulsam@vestreg.no

Vi trenger navn (fornavn og etternavn), gateadresse, postnummer, poststed, mailadresse tlfnr og alder til de som melder seg på kurset. Vi må også få beskjed dersom du har matallergi for noen matvarer.

Beskrivelse av selve kurset:

Her får deltakerne lage sin egen kortfilm gjennom et to-dagers filmverksted i fiksjonsfilm.

Det vil være en profesjonell filmskaper som gjennomfører opplegget og fører deltakerne gjennom gruppearbeid fra idé til ferdig film.

Verkstedet vil begynne med en fellesstart om hva film er, om dramaturgiske kjennetegn ved fiksjonsfilm, og en praktisk øvelse før deltakerne skal jobbe kreativt i gruppearbeid. 

Iløpet av to dager skal deltakerne idémyldre seg frem til historier som de skal filme, redigere, presentere og evaluere på slutten av verkstedet. Alle vil få lære seg bruk av kamera, lyd og redigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro CC 2019. Det vil bli mulighet for å utforske ulike temaer/problemstillinger gjennom filmskapingen. 

Filmverkstedet avslutter med verdenspremiére og påfølgende evaluering, og deltakerne vil få filmene som blir produsert på minnepenn.

Verkstedet varer fra kl. 10.00 til kl. 16:00.

Kurset er støttet av: Kultursamarbeidet i Vesterålen, Tvibit og Reno-Vest.