Geirr Lystrup til Vesterålen med BARN + ELDRE = GØY

I samarbeid med kulturkontorene tar Kultursamarbeidet i Vesterålen imot Geirr Lystrup i neste uke.

Den kulturelle spaserstokken
20.09.201813:45 kultur

Geirr Lystrup kommer til Vesterålen med konserten «BARN + ELDRE = GØY». Han skal ha konsert på Dahletun på Dverberg, Bø dagsenter på Straume, Lamarktunet bo- og rehabiliteringssenter på Sortland og kafé Finnmarken i Hurtigrutens Hus på Stokmarknes. Hver konsert vil få besøk av barn som vil synge i lag med Geirr Lystrup. Konsertene er en del av den kulturelle spaserstokken, og er støttet av Nordland fylkeskommune. Det er første gang at Kultursamarbeidet i Vesterålen koordinerer et slikt samarbeid mellom kommunene.

 

Geirr Lystrup har holdt barnekonserter over hele landet. Han er kjent for historier som Brakar og Joanna, Krystallslottet og Maurits og den store Barnålkrigen. De siste åra har han vært husdikter hos hjelpeorganisasjonen FORUT og laget CDer om Yebo, Vasana og Omis, små barn i den tredje verden som har blitt helter i norske barnehager. Geirr har selvfølgelig også holdt mange voksenkonserter. Ikke minst har mange institusjoner hatt glede av hans klassiske gitarspill og humørfylte og stemningsfulle viser.

 

Det blir liv og leven i huskestua når ungene synger Geirrs barnesanger for de eldre og de eldre kvitterer med Blåmann, Blåmann og Mari du bedåre for ungene. Musikk skal være en møteplass, sier Geirr, og lover mye moro, god stemning og full fart fra null til hundre på tre kvarter!

Dahletun, Dverberg: torsdag 27.9 kl. 10.00

Bø dagsenter, Straume: torsdag 27.9 kl. 14.00

Lamarka bo- og rehabiliteringssenter, Sortland: fredag 28.9 kl. 11.00

Kafè Finnmarken Hurtigrutens Hus, Stokmarknes: fredag 28.9 kl. 13.00

innsendt foto
Geirr Lystrup