KATIE HANKEN ER TILSATT SOM MUSAM-KOORDINATOR

Katie Hanken er tilsatt som MUSAM-koordinator etter Randi Lervik, som har fått jobb som sekreteriatsleder for Lofotrådet.

23.08.201822:18 kultur

Katie Hanken som bor i Bø i Vesterålen har lang erfaring med kulturarbeid i Vesterålen. Etter endt utdannelse fra Griegakademiet i Bergen på utøvende musikk jobbet Hanken i kulturskoler og på musikklinjer før hun flyttet nordover i 2004. De siste 14 årene har hun vært et kjent kulturansikt i Bø som fløytist, kulturskolelærer, kulturskolerektor, kultursjef og konsulent.

“Jeg har lengtet tilbake til faget mitt etter flere år med store administrasjons- og lederoppgaver, og fløyta har lagt på hylla. Da MUSAM-stillingen ble ledig skjønte jeg at jobben er som skapt for meg. Kulturskolene er selve kraftsentrene for kulturlivet. De er presset og yter maks i kjerneoppgaven som er undervisning. MUSAM-samarbeidet gir et kreativt rom og en mulighet for kulturskolene å samarbeide og skape det de ikke får til alene. Jeg brenner for dette arbeidet og det blir en glede å ta fatt på oppgaven.” hilser den nye koordinatoren.

MUSAM er det regionale samarbeidet mellom kulturskolene i Vesterålen. Katie er tilsatt i 30% stilling, og kombinerer stillingen med egen bedrift i Bø. Koordinatoren har ansvar for kompetanseutvikling for kulturfaglig ansatte, koordinering av regionale opplæringstilbud, å fremme utvikling av kulturlivet gjennom musikkpolitisk samarbeid og andre prosjekter som kulturskolene finner det naturlig å samarbeide om. I år har MUSAM 30 årsjubileum og dette markeres med bokutgivelse, workshops og en festforestilling første helg i november.

Vibeke Suhr
MUSAM- koordinator Katie Hanken
MUSAM- koordinator Katie Hanken