Ann Quinn til Andøy

Den irske kunstneren Ann Quinn kommer til Andenes denne uka for AIR-opphold.

09.04.201809:14 kultur

Kultursamarbeidet i Vesterålen tar årlig i mot kunstnere på Artist in residency-opphold fra samarbeidsregionene Øst-Island og Donegal i Irland. Denne uka ankommer Ann Quinn fra Irland for et to ukers opphold i Andøy.

 

Ann Quinn er etablert som kunstner i Donegal, og hun har hatt en rekke utstillinger i Irland. Blant annet en separatutstilling i det respekterte galleriet Taylor Galleries i Dublin i 2016. Hun har en Bachelor i kunst fra National College of Art & Design i Dublin.

 

Ann kommer til Andenes denne uka for et to ukers arbeidsopphold. Hun ønsker å bli kjent med landskapet, kulturen og innbyggerne på Andenes. Ann sier følgende om hennes arbeid:

 

“Every piece of work I have made is based on a specific place I have spent time in. My paintings are about places, but in fact I am going for the atmosphere. I use places in order to instil an atmosphere, it is the main element I go for."

 

AIR skjer i nært samarbeid med Andøy og Bø kommune som tar imot kunstnere, og i samarbeid med Austurbru på Øst-Island og Donegal County Council i Irland.

Privat
Ann Quinn
Privat
Ann Quinn