FORDYPNINGSTILBUDET I MUSIKK 2017/2018 ER IGANG

Lørdag 30. september samlet 12 musikalske ungdommer fra hele Vesterålen seg på Sortland videregående skole for å delta på årets fordypningstilbud i musikk.

05.10.201711:23 kultur

Det er fjerde sesongen fordypningstilbudet kjøres et samarbeidsprosjekt mellom Kulturskolesamarbeidet i Vesterålen (MUSAM) og Musikk, dans, drama ved Sortland videregående skole. Målgruppa er ungdom i alderen 12-15 år som ønsker å utvikle seg innenfor sitt instrument, møte andre unge med samme interesse og få nye musikalske utfordringer.

Tilbudet legges opp i samarbeid med lærerne som elevene har lokalt i sin kulturskole, og målet er å gi ungdommer inspirasjon og utviklingsmuligheter. Erfaringene fra de tidligere årene viser at fordypningstilbudet har vært og er en viktig møteplass for elevene, både musikkfaglig og sosialt.

På oppstartssamlinga sist lørdag var fokuset spesielt rettet mot at elevene fikk bli kjent med hverandre, og at samspillgruppene kom godt i gang. Det er 3 samlinger til i løpet av vinteren og høsten som avsluttes med en konsert i Møysalen på Kulturfabrikken 4. mars 2018, der ungdommene vil dele med publikum det de har lært og øvd på i løpet av fordypningstilbudet.

Alice Marie Johansen
Fordypningstilbudet 2017/2018

Relaterte artikler