Filmkurs i sommer

I sommer arrangerer Filmfokus Vesterålen filmkurs i samarbeid med kulturkontorene i Vesterålen. Filmfokus Vesterålen er Kultursamarbeidets filmprosjekt.

30.06.201708:01 kultur

Filmfokus Vesterålen har god erfaring med å produsere film ved hjelp av ipad. Både gjennom flere enkeltkurs, og da vi gjennomførte sommerkurs i lag med kulturkontorene sommeren 2016. Vi gjentar suksessen, og gir også i sommer aktivitetstilbud i sommerferien til barn og unge som er interessert i film. Kurset går over 2 dager, hvor deltakerne jobber med filmproduksjon fra ide til ferdig film.

Instruktører er Karoline Ellingsen og Synne Larsen fra Øksnes. Begge har fullført medie- og kommunikasjonslinja ved Hadsel videregående skole i 2014, og har erfaring som instruktører på filmkurs.


Filmfestivalen Laterna Magica markerer 25 år i november. Vi håper at mange barn og unge leverer film til årets filmkonkurranse. Så enten man lager film på eget initiativ i sommer, eller deltar på noen av våre filmkurs, oppfordrer vi barn og unge til å levere filmen inn til Laterna Magica (laternafilm.no).


Kursene i Vesterålen er:
24. – 25. juli i Bø
26. – 27. juli i Øksnes
3. – 4. august i Andøy
5. – 6. august i Sortland

Påmelding: ta kontakt med ditt lokale kulturkontor. Det vil være opp til hvert kulturkontor hvilken aldersgruppe de kjører kurs for, men vi anbefaler at deltakerne er minimum 10 år.

Karoline Ellingsen
Synne Larsen