Utlysning – reise- og arbeidsstipend til Øst-Island

Kultursamarbeidet i Vesterålen utlyser et reise- og arbeidsstipend til Øst-Island for kunstnere og kulturarbeidere. Stipendet gjelder for de som yrkesmessig arbeider med kunst, kultur eller media. Søkeren må være bosatt i Vesterålen. Et bosted i Vopnafjörður på Øst-Island stilles gratis til disposisjon. Utgifter til reise og litt kostpenger dekkes av Kultursamarbeidet i Vesterålen.

26.06.201712:50 kultur

Gjennom samarbeidsavtalen mellom Vesterålen kulturutvalg og Austurbru, utlyses et reise- og arbeidsstipend for 2-4 uker i perioden september til og med november 2017 for utøvere innen kunst, kultur eller media.

Vopnafjörður er et lite tettsted med 700 innbyggere. Hovednæringer er fiske, service og landbruk. Vopnafjörður har varierte muligheter for aktiviteter og kvalitetstid i naturen.

Les mer om Vopnafjordur

og Øst-Island

Tid for opphold er høsten 2017 over en periode på 2-4 uker. Det forventes at utøveren bor og arbeider i Vopnafjörður hele den tiden man søker for. Søknaden skal være på engelsk og skal inneholde planer for oppholdet, utdanning, yrkeserfaring og motivasjon for å reise samt CV. Eget søknadsskjema.

Søknad sendes helst digitalt til postmottak@vestreg.no eller til Vesterålen regionråd, Kultursamarbeidet, PB 243, 8401 Sortland.


Klikk her for å laste ned søknadsskjema

Søknadsfrist 1. august 2017

For spørsmål og mer informasjon: Vesterålen regionråd 76 11 15 00, Vibeke Suhr (ferie fram til 24. juli)