Utsatt:Laterna Magica

Laterna Magica er desverre utsatt på grunn av nye smitteverntiltak knyttet til koronapandemien. Avventer ny dato til vi har kontroll på situasjonen. Ta gjerne kontakt med oss om dere har spørsmål vedrørede arrangementet.

Arrangementene som utsettes er selve hovedarrangementet, filmfesten. Utsatt blir også Vesterålen filmklubbs visninger av flere kortfilmer, i tillegg filmvisningen i Bjørklundparken.
Kulturskolen kommer til å arrangere konsert i Møysalen, og Sortland Bibliotek tilbyr Boxels som planlagt. Øvrig tilbud ved Ungdomsfabrikken og kinoprogram ved Sortland Kino går også som normalt. Vesterålen kultursamarbeid følger med på situasjonen og vil forsøke på å få gjennomført utsatte arrangement når det lar seg gjøre i forbindelse med koronasituasjonen, og når stab og deltakere kan samles igjen. Alle filmskapere som har blitt invitert til filmfesten får ny invitasjon og informasjon når vi har klar nye datoer.

 

I festivalen jobber vi hele tiden i tråd med gjeldende koronaregler.

Grunnet smittevernhensyn har vi begrenset antall plasser. Av samme grunn må alle som deltar på våre arrangementer på Kulturfabrikken, registreres på nett. Vær snill og sikre dere billetter på forhånd på nett selv hvis arrangementet er gratis.

Våre arrangementer foregår i hovedsak på Kulturfabrikken og da bestiller dere billetter på Kulturfabrikkens hjemmeside.

Les programmet her

 

Vinner av Laterna Magicas plakatkonkurranse i år er Kaia  Maria Ra Moltzau fra Andøy.

Hun har laget et flott plakat og er elev ved Medielinja på Hadsel videregående skole. Vi har brukt hennes illustrasjon på forsiden av programmet også.

Se bildene til venstre. Det øverste er et foto av forsiden til vårt trykte program og det nederste er selve årets Laterna Magica plakat.