Bli med på fordypningstilbudet i musikk

Er du mellom 12 og 15 år og har lyst til å lære mer om musikk? For sjuende år på rad arrangerer vi fordypningstilbud i musikk, og du er hjertelig velkommen til å søke!

Som deltaker på fordypningstilbudet melder du deg på med et hovedinstrument, og du får enetimer med en ny lærer. I tillegg får du lære mer om musikkteori, og du blir med på en samspillgruppe sammen med andre deltakere. På den siste av de fire samlingene får du spille konsert på den største scenen i Kulturfabrikken.

Fordypningstilbudet er en super mulighet til å finne ut mer om musikk, til å utvikle seg på instrumentet sitt, og til å treffe andre ungdommer som driver med det samme som deg. Mange av de tidligere deltakerne har gått i kulturskolen først, men det er ikke noe krav. Hvis du har spilt i korps eller i band kan du også søke. Det eneste kravet er at du ikke er helt nybegynner, og at du har stor interesse for musikk.

Synes du dette høres spennende ut? Klikk deg inn på linken under for å lese mer når samlingene er og hvordan du melder deg på. Frist for å søke er 6. oktober 2020.


Klikk her for å komme til påmeldingsinfo