Blandt de artigste ukene på jobb på lenge

Les om hvordan Hadsel kulturskole nå jobber mere digitalt

Helene Enochsson forteller om en annerledes og morsom hverdag i jobben som kulturskolelærer i Hadsel:

Helene forteller videre om den nye arbeidshverdagen: ”Når jeg sitter hjemme og ringer opp elever, så sitter de der i stua si med hund, lillesøsken og foreldre. Det samme gjelder for korene som jeg leder, Melbu blandakor og damekoret Godt blanda. Med førstnevnte kor har jeg både hatt direktesending på Facebook og møtt medlemmene til øving på Zoom.” 

”Jeg har plutselig måttet begynne å gjøre jobben min digitalt. Som mange andre. Det har vært en ekstremt bratt lærings-kurve. I begynnelsen satt jeg meg ned for å laste ned alt av apper som jeg behøvde, blant dem Skype og Zoom. Så måtte jeg prøve meg å lære å bruke dem. Det har ganske raskt blitt opprettet grupper for kulturskolelærere på Facebook der det har vært en enorm delingsgenerøsitet.”

Heldivis er det mye positivitet å spore: ”Folk har vært kjempe-gode til å gi hverandre tips om hva som funker og å dele forslag til måter å løse hverdagen på for oss  kulturskolelærere. Jeg må si at det har vært blant de artigste ukene på jobb på lenge, der jeg har måttet gjøre helt nye ting. Så jeg er superfornøyd.”