Halvdan Sivertsen "Ennu ikke landa"

Konserten i Bø er en del av feiringa av 25 årsjubileum for Skulpturlandskap Nordland Tittel Start Slutt Kategori Arrangør Kommune Sted Tittel Halvdan Sivertsen "Ennu ikke landa" Start lørdag 27. mai 2017 18:00 Slutt 27. mai 2017 20:00 Kategori Konserter / TeaterArrangør Bø kommune og Nordland fylkeskommune Kommune Sted Bøhallen Les mer

lørdag 27. mai 2017 18:00 Konserter / Teater
Besøk nettside
27.05.201718:00 Kine Johnsen

Fakta

Dag 1 27. mai 2017 18.00 - 20.00Kategori Konserter / Teater Arrangør Bø kommune og Nordland fylkeskommune Kommune Sted Bøhallen Kontaktperson Katie Hanken Telefon 76114334 Epost katie.hanken@boe.kommune.no

Halvdan Sivertsen kommer til Bø med «Ennu ikke landa». Konserten i Bø er en del av feiringa av 25 års jubileet for Skulpturlandskap Nordland Utgangspunktet for turnéen til Halvdan er den nye platen, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strenglek og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld. ”Ennu ikke landa” er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på. Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette har det blitt en livslang karriere av, der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø. Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert: Ledsaget av et glimrende helakkustisk band, blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på. Ikke landa ennu du heller? Velkommen på konsert.

Kafè i Bøhallen fra kl 16.30. 

Billettkjøp: http://www.bohallen.no/billett

Informasjon

Ansvarlig for kulturkalenderen er kulturkontorene og Kultursamarbeidet i Vesterålen. Redaktør for den regionale kulturkalenderen er Margrethe Berntsen som kan kontaktes på mail-adresse: kulsam@vestreg.no eller på telefon: 76 11 15 00.

Lag og foreninger som ønsker å publisere arrangementer i kulturkalenderen bes kontakte kulturkontoret i egen kommune innen den 20. i måneden før den aktuelle måneden, eller meld inn her:

Meld inn kulturarrangementer her.

For arrangører som ønsker å melde inn arrangementer til egen kommune, kan de bruke følgende mail-adresser/ telefonnummer:

Innmeldinger til kulturkalenderen: Mailadresse: Tlfnr til kommunens sentralbord:
For innmeldinger i Andøy postmottak@andoy.kommune.no 76 11 50 00
For innmeldinger i Bø post@boe.kommune.no 76 11 43 00
For innmeldinger i Hadsel postmottak@hadsel.kommune.no 76 16 40 00
For inmeldinger i Sortland postmottak@kulturfabrikkensortland.no
For innmeldinger i Øksnes postmottak@oksnes.kommune.no 76 18 50 00