Elvelangs og bekk-i-mellom 2017

I år arrangerer vi Elvelangs og bekk-i-mellom på Melbu den 15. september. Bli med på en magisk vandring i kveldslyset - med start når det ennå er lyst - og avslutning i fullt mørke.

01.08.201710:07 kultur

Den 1,5 km lange løypa rundt Melbu Hovedgård er lyssatt med fakler og andre lysinstallasjoner denne kvelden. Langs stien vil publikum også få opplevelser fra flere av Vesterålens fantastiske kultur- og idrettsliv. Vandringen starter ved Andedammen ved Melbu kirke, og ender i Kos & Amfi. Løypa kan gås flere ganger. Ikke gå motstrøms tilbake, men benytt Brekkaveien hele veien ned, videre via Maren Fredriksens Allè til Andedammen.​

Vi oppfordrer publikum til å bruke litt ekstra tid i Kos & Amfi, og gjerne bringe med seg kveldmaten. Husk varme klær. 

Arrangementet er gratis. Arrangementet starter kl. 19.00 og avsluttes kl. 22.00.

Nytt i år: vi vil legge til rette for en felles avslutning for alle fra kl. 21.30 ved jordet. Det er LUXe fra Donegal som  har regien på avslutnigen. NB! Derfor vil øvrige aktører langs løypa avslutte sine kulturinnslaginslag kl. 21.00-21.15.

Aarrangør av Elvelangs og bekk-i-mellom er: Kultursamarbeidet i Vesterålen, Vesterålen friluftsråd, Museum Nord og frivillige enkeltpersoner og frivillige organisasjoner i Vesterålen. 

Elvelangs og bekk-i-mellom er en del av Kultur- og Naturuka i Vesterålen.

Se film fra Elvelangs og bekk-i-mellom 2016 - produsert av Kolbjørn H. Larssen

Besøk Kultur- og Naturukas Facebookside